تحقیق در مورد معيارهاي استاندارد شير

تحقیق در مورد معيارهاي استاندارد شير
استاندارد, تحقیق, تحقیق در مورد معيارهاي استاندارد شير, دانلود تحقیق در مورد معيارهاي استاندارد شير, شير, معيارهاي, معيارهاي استاندارد شير, مورد

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد معيارهاي استاندارد شير
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 2 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏معيارهاي استاندارد شير‏تعريف استاندارد : ‏استاندارد در لغت به معني نظم ، قاعده و قانون است . ليكن در رابطه با مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، اين واژه اينگونه تعبير مي شود : معيار و روشي كه بر اساس آن كيفيت يك كالا و خدمت ، مورد مقايسه و سنجش قرار مي گيرد . ‏از جمله وظايف مؤسسه استاندارد ، انجام تحقيقات به منظور تدوين استاندارد در راستاي ارتقاء محصولات توليد شده داخلي و كمك به بهبود روش هاي توليد و كارايي صنايع مي‏‌‏باشد .‏تعاريف و اصطلاحات :‏پاستوريزاسيون : فرايندي است حرارتي ، بر مبناي استقامت مقاوم ترين ميكروب بيماري زاي شناخته شده در مدت زمان مشخص ، براي از بين بردن تمامي ميكروبهاي بيماري زاي شير و به حداقل رساندن ميكروبهاي غير بيماري زا با حفظ حداكثر ارزش غذايي آن . ‏هموژنيزاسيون : هموژن كردن ، عملي است مكانيكي براي يكنواخت كردن چربي در تمام شير و جلوگيري از جدا شدن آن . ‏خواص شير : ‏امروز شير و فرآورده هاي آن اصلي ترين تامين كننده مواد مورد نياز بدن و حاوي بسياري از ريز مغذي ها و املاح است كه مصرف مستمر آن براي رشد ، استحكام استخوان و دندان ، افزايش هوش و توان كاري ، طول عمر و .. همواره از سوي متخصصان تغذيه توصيه مي‏‌‏گردد . ‏ضرورت استفاده از شير پاستوريزه و استاندارد :‏شير علي رغم داشتن ويژيگي هاي ممتاز غذايي به سرعت در معرض آلودگي هاي گوناگون قرار مي‏‌‏گيرد و اگر بهداشت آن در مراحل مختلف شير دوشي ، جمع آوري،حمل ونقل ، تبديل فرآوري در كارخانه ، توزيع و مصرف رعايت نشود ، مي‏‌‏تواند بيماري و عوارض مختلفي را از حيوان به انسان و يا از انسان به انسان منتقل نمايد . بنابراين براي مصون ماندن از بيماري ، استفاده از شير و فرآورده هاي پاستوريزه و استاندارد توصيه مي‏‌‏شود . ‏شير قبل از دريافت در كارخانه به لحاظ كيفي مورد آزمون قرار مي گيرد و در صورت وجود اسيديته بالا ، بار ميكروبي بيش از حد ، مواد افزودني ، آنتي بيوتيك و … شير خام عرضه شده تحويل گرفته نمي‏‌‏شود . بنابراين با افزايش ميزان شير خام تحويلي به واحدهاي توليدي تحت نظارت مراكز ذي صلاح ، بهداشت و تندرستي جامعه حفظ خواهد شد . ‏ويژگي هاي حسي شير پاستوريزه : ‏رنگ : شير پاستوريزه بايد داراي رنگ طبيعي شير گاو باشد . ‏بو: شير پاستوريزه بايد داراي بوي طبيعي بوده و عاري از بوهاي غير عادي و نامطبوع باشد . ‏طعم : طعم شير پاستوريزه بايد همان طعم مطبوع شير و‏ عاري از طعم هاي فلزي ، تندي ، تلخي ، ترشي و ساير طعم هاي غير عادي باشد . ‏ويژگي فيزيكي و شيميايي : ‏وزن مخصوص شير پاستوريزه در دماي 15 درجه سلسيوس بايد با ميزان چربي متناسب بوده و مقادير آن طبق جدول زير باشد . ‏وزن مخصوص در 15 درجه سلسيوس‏درصد چربي وزن به وزن‏نوع‏حداقل 029/1‏حداقل3‏شير پاستوريزه كامل‏حداقل 030/1‏حداقل 5/1‏شير پاستوريزه كم چرب ‏حداقل 033/1‏حداكثر 5/0‏شير پاستوريزه بدون چربي ‏* منظور از چربي همان چربي شير گاو مي باشد و استفاده از چربي هاي غير از چربي شير گاو به هيچ وجه مجاز نمي‏‌‏باشد . ‏ماده خشك بدون چربي : ماده خشك بدون چربي 8% مي‏‌‏باشد . ‏اسيديته : حداكثر 16 درجه در نيك ( 16/0 گرم اسيد لاكتيك درصد ) ‏فسفاتار : تست فسفاتار بايد منفي باشد .‏ويژگي ميكروبيلوژي :‏ويژگيهاي ميكروبي شير پاستوريزه مي‏‌‏بايست مطابق جدول زير باشد .
 

  • تحقیق در مورد پرسشنامه روزبه

    تحقیق در مورد پرسشنامه روزبه پرسشنامه, پرسشنامه روزبه, تحقیق, تحقیق در مورد پرسشنامه روزبه, دانلود تحقیق در مورد پرسشنامه روزبه, روزبه, مورد رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد پرسشنامه روزبه لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل…

  • گزارش تخصصی با موضوع افزایش آگاهی دانش آموزان دختر پایه اول و پیش دبستانی نسبت به مضرات عروسک باربی

    گزارش تخصصی با موضوع افزایش آگاهی دانش آموزان دختر پایه اول و پیش دبستانی نسبت به مضرات عروسک باربی پیش دبستانی, عروسک باربی, گزارش تخصصی رفتن به سایت اصلی گزارش تخصصی با موضوع افزایش آگاهی دانش آموزان دختر پایه اول…

  • تحقیق در مورد ملاك هاي وابستگي به مواد مخدر

    تحقیق در مورد ملاك هاي وابستگي به مواد مخدر به, تحقیق, تحقیق در مورد ملاك هاي وابستگي به مواد مخدر, دانلود تحقیق در مورد ملاك هاي وابستگي به مواد مخدر, مخدر, ملاك, ملاك هاي وابستگي به مواد مخدر, مواد, مورد,…

  • تحقیق در مورد نوجوانی تغییرات جسمانی ، رشد عقلی ، و اجتماعی شدن 32 ص

    تحقیق در مورد نوجوانی تغییرات جسمانی ، رشد عقلی ، و اجتماعی شدن 32 ص اجتماعی, تحقیق در مورد نوجوانی تغییرات جسمانی, تغییرات, جسمانی, دانلود تحقیق در مورد نوجوانی تغییرات جسمانی, رشد, رشد عقلی, ش, عقلی, نوجوانی, نوجوانی تغییرات جسمانی,…

  • تحقیق در مورد تغذيه ورزشي مرتبط با سالهاي اول‌ ــ دوم ــ سوم متوسطه

    تحقیق در مورد تغذيه ورزشي مرتبط با سالهاي اول‌ ــ دوم ــ سوم متوسطه ــ, اول, با, تحقیق در مورد تغذيه ورزشي مرتبط با سالهاي اول‌ ــ دوم ــ سوم متوسطه, تغذيه, تغذيه ورزشي مرتبط با سالهاي اول‌ ــ دوم…